Folka bak

Marthe Sveberg

Marthe står bak ideen Drage i magen. Hun er utdannet journalist og lærer, og har jobbet som programleder siden 2007, blant annet i NRK Super hvor hun ledet programmer som MGPjr og Lørdagsbarnetimen. I 2016 startet hun nettsiden folkOm.no, med mål om å fremme kunnskap om psykisk helse, og har blant annet samarbeidet med Aftenposten, RVTS Øst og Foreldrehverdag.no. Marthe er prosjektleder, manusforfatter og programleder for Drage i magen.

Aksel Inge Sinding

Psykolog Aksel Inge Sinding (Ipr.no) deltar i podkasten, og står for det faglige innholdet i tekstmaterialet. Han har tre-årig spesialistutdanning i EFT(emosjonsfokusert terapi), videreutdanning i EFST (emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre) og jobber til daglig med individualterapi og foreldreveiledning. Han har skrevet en rekke populærvitenskapelige artikler om følelser og følelsenes betydning, og er en av forfatterne av boka «Klok på følelser – det følelsene prøver å fortelle deg».

Rolf-Magne Golten Andersen

Hørespillene fortelles og produseres av Rolf-Magne Golten Andersen i samarbeid med Viljar Losnegård. Rolf-Magne har jobbet som tekstforfatter, radioprodusent og prosjektleder i NRK. Han har blant annet skrevet manus til de kritikerroste humorseriene MAGNUS (NRK) og Førstegangstjenesten (NRK), hatt ansvar for programmer som Hallo i uken og P3morgen, og skrevet, produsert, og regissert en rekke barnehistorier for Storytel, Fabel, og NRK Super.

Lars Andreas Aspesæter

Lars Andreas har laget musikken til Drage i magen, og spiller piano i hovedepisodene. Lars Andreas er utdannet ved Norges musikkhøgskole. Han er blant annet fast pianist i Beat for Beat på NRK, pianist og komponist i barnepodkasten Plutselig barneteater (anbefales!), og kappellmester i Riksteateret.

Rubicon

Episodene produseres av Rubicon Radio, som er del av et av Norges største produksjonsselskap, Rubicon. Radioavdelingen skaper variert og tilpasset lydinnhold, fra dyptgående og granskende podcaster til underholdende og lettbent radio.

Tusen takk til prosjektgruppa for viktige innspill, fantastisk støtte og kloke råd gjennom hele prosjektfasen!

Christina Skreiberg, journalist, forfatter, programleder, foredragsholder og mor til Ada og Lucy.

Kate Kornelia Lillevold, barnehagelærer og barnehagestyrer.

Hanne Hoaas, barnehagelærer, støttepedagog, tidligere barnehagestyrer og mor til Åse.

Håvard Sveberg, tidligere barnehagelærer, støttepedagog og barnehagestyrer, lærer i helse- og oppvekstfag og far til Nils.