Et enkelt og underholdende verktøy for å hjelpe barn med følelser

Drage i magen er tilgjengelig for alle og koster ingenting å bruke

Tusen takk for at du har trykket deg inn på drageimagen.no! Drage i magen er en podkast for barn og voksne om hvilke følelser barn kan ha gjennom en vanlig dag, hvordan vi kan hjelpe dem med de følelsene og på den måten bidra til økt livskvalitet, god psykisk helse og robusthet i møte med livets utfordringer.

Serien vil bestå av åtte hovedepisoder for barn og voksne, åtte tilhørende tilleggsepisoder for voksne samt en introduksjonsepisode, og et samtalemateriale til bruk i barnehage.

Prosjektet er laget i samarbeid med Rådet for psykisk helse, med midler fra Stiftelsen Dam. Det er tilgjengelig for alle og koster ingenting. Du finner en oversikt over episoder og temaer i hovedmenyen under fanen "om Drage i magen."

Materialet lanseres i juni 2021. For dere som ventet på episoder i april, vi er dessverre blitt forsinket på grunn av Covid-19 og begrensninger på hvor mange som kan være i studio, beklager dette veldig!

Vi deler en liten smakebit allerede nå (trykk på bildene under) og håper du og din barnehage har lyst til å bruke materialet når det kommer!

Ta gjerne kontakt dersom du vil vite mer!

Vil du ha materialet tilsendt når det er klart?